Skoči na glavno vsebino

Za nami sta tretji in četrti dan šole v naravi. Oba dneva sta bila naporna in polna adrenalina, kakor tudi vsi ostali.

Kot že prejšnji dan, smo se v sredo dopoldne odpravili na kopanje v Delnice. Po plavanju smo se odpravili nazaj v Faro, kjer smo imeli kosilo. Med prostim časom smo si lahko v trgovinici kupili razne drobnarije. Po počitku, ki je bil kratek,  smo odšli v adrenalinski park in raziskovali življenjsko pestrost Kostelskega gozda. Zelo smo uživali, saj smo preizkusili naš pogum in sposobnosti.

Zvečer smo se odpravili na pohod v vas Vas in obiskali lončarja, ki nam je povedal veliko novih stvari. Dan je bil naporen, a zelo zanimiv.

       Četrtkovo  dopoldne je potekalo enako kot vse prejšnje dni. Popoldne smo se odpravili na daljši pohod v muzej, ki je v Brodu na Kupi.  Tam smo spoznali življenje v preteklem obdobju na tistem območju. Muzej je razdeljen na tri sklope. Ribištvo, gozdarstvo  in gozdne živali. Videli smo različne   nagačene  živali.

Pred muzejem smo naredili tudi skupinsko fotografijo.

Po večerji je sledil težko pričakovani trenutek. Izbor himne. Učenci smo se ves teden pripravljali na predstavitev himne šole v naravi. Sami smo na znano melodijo spisali besedilo in pesem predstavili sošolcem.  Po razglasitvi rezultatov smo še malo zaplesali .

 

Pred nami je samo še petek, zadnji dan šole v naravi. Čaka nas preizkus v bazenu. Mnoge nas stiska pri srcu, čeprav nam učiteljice pravijo, da to ni nič takega.

Po kosilu pa se bomo odpravili domov.

V Mozirju nas lahko pričakujete od 15.30 ure naprej.

Takrat vam bomo z veseljem povedali še veliko !!!!

 

Za 5.a in 5.b zapisali Zala Paulina Brišnik in Patricija Podvratnik.

 

 

       

 

 

 

Dostopnost