Skoči na glavno vsebino

V okviru projekta Tradicionalni slovenski zajtrk smo na OŠ Mozirje v petek, 15.11.2013, za vse učence pripravili zajtrk, ki je vseboval živila pridelana v lokalnem okolju.
Del sredstev za plačilo hrane je zagotovilo MIZŠ, nekateri proizvajalci pa so nam živila donirali.
Za donacijo se zahvaljujemo kmetiji Žmavc iz Lok, ki nam je zagotovila domače mleko in Kmetijski zadrugi Šaleške doline, ki nas je oskrbela z jabolki.

Blaž Podrižnik, vodja šolske prehrane

 

Lepo pozdravljeni.

15. novembra bomo v okviru projekta »Tradicionalni slovenski zajtrk« otrokom za zajtrk pripravili kruh, maslo, med, mleko in jabolko – vse slovenskega porekla.
Namen projekta je ozaveščanje otrok in širše javnosti o pomenu zajtrka v okviru prehranjevalnih navad, ter pomenu lokalno pridelanih živil slovenskega izvora. Več informacij o projektu je dostopnih na aktivni spletni povezavi.
http://tradicionalni-zajtrk.si/

prof. Blaž Podrižnik, vodja šolske prehrane

slovenski zajtrk

Dostopnost