Skoči na glavno vsebino

Prišel je september in učenci smo se zopet vrnili v šolske klopi. Nekateri še zaspani in celi počitniški. Pa smo se že prvi šolski dan morali seznaniti z novostmi, ki nas čakajo v tem šolskem letu. Ene boljših so bile, da so med nas prišli tudi novi učitelji in učenci, s katerimi smo se veselo začeli spoznavati. Kot vsako leto pa so se nam tudi letos pridružili prvošolci, ki so prav veselo zakorakali v šolo. V letošnjem letu pa smo na naši šoli začeli s programom RAP.

September pa je poleg nizkih temperatur in obarvanega listja prinesel tudi obilo dogodkov. Prvošolce je dramski krožek pozdravil s predstavo Levček, ki ni hotel hoditi v šolo. Vsi učenci smo imeli že prvi športni dan, devetošolci pa so na Golteh otvorili  sezono naravoslovnih dni.

V tokratni številki pa si lahko preberete tudi nekaj pripovedi o doživetjih, ki smo jih napisali sedmošolci, šestošolci pa so pisali zgodbe, ki so jim jih pripovedovali starši in stari starši.

Za konec pa bi vse tiste, ki so se s povešenimi nosovi vrnili v šolo, spodbudila, da konec počitnic ni konec veselja, ampak je začetek novih dogodivščin. Želim vam uspešno šolsko leto!

Eva Bevc Strašek

Dostopnost