Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

po odredbi MIZŠ bomo v torek, 10. novembra 2020, pričeli s pripravljanjem kosil za učence in zunanje abonente, ki bi to želeli. V prvi vrsti bo topel obrok namenjen vsem tistim učencem, ki imajo v celoti subvencionirano prehrano, torej so upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA. Ker pa šolska kuhinja omogoča pripravo večjega števila kosil, bomo možnost prevzema toplih obrokov ponudili tudi ostalim učencem ter zunanjim abonentom.

Prevzem obrokov bo možen vsak dan med 13. in 15. uro pri vhodu v kuhinjo. Prevzemnik obroka je lahko učenec, starš, skrbnik ali druga oseba, ki jo navedejo starši. Priporočljivo je, da ima prevzemnik obroka 2 kompleta prenosne posode, ki ju ob prevzemu kosila zamenja. Prenosne posode dostavite pred vhod kuhinje v ponedeljek. V primeru, da nimate prenosne posode, je možno dobiti kosilo v embalaži za enkratno dostavo obrokov. Naročite lahko tudi več kosil. Cena znaša 2,30 € (1. do 5. razred), 2,70 € (6. do 9. razred), 4,35 € (zunanji abonenti). V primeru, da prevzamete kosilo v embalaži za enkratno uporabo, je cena kosila 2,50 € (1. do 5. razred), 2,90 € (6. do 9. razred) in 4,55 € (zunanji abonenti).

Vsem, ki ste upravičeni do BREZPLAČNEGA KOSILA in le tega niste zmožni prevzeti v šoli, bomo IZJEMOMA organizirali dostavo na dom. Prosim, da to možnost v obrazcu označite, vendar upoštevajte, da so možnosti dostave resnično omejene, saj šolski kombi in oprema nista prirejena za tovrstno dostavo.

Ker je časa za pripravo in organizacijo malo in je potrebno hrano naročiti, vas prosim, da najkasneje do ponedeljka, 9. novembra, do 8. ure zjutraj izpolnite  obrazec na povezavi ali pokličete v tajništvo šole (03 839 27 30).

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav.

Andreja Hramec, ravnateljica

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc48_fJvLaLFHE7uBtUG84UsH07Iz5ksX05HJUP1pbEM2jcpA/viewform?usp=sf_link

Dostopnost